Català Español English Français Deutsch Nederlands Русский
Facebook Apart-rentTwitter Apart-rentInstagram Apart-rentYouTube Apart-rentWhatsApp Apart-rent
 

Saló Nàutic d'Empuriabrava 2024

Del 10 al 20 d'octubre de 2024

 

 

Empuriabrava Inaugura el Seu Primer Saló Nàutic del 10 al 20 d'Octubre de 2024

Empuriabrava, la major marina residencial d'Europa, es prepara per a un esdeveniment històric: el seu primer Saló Nàutic, que tindrà lloc del 10 al 20 d'octubre de 2024. Aquest esdeveniment promet marcar un abans i un després en el calendari nàutic, atraient apassionats del mar i professionals del sector de tota Europa.

 

Un Esdeveniment d'Envergadura Internacional

El Saló Nàutic d'Empuriabrava oferirà més de 9.000 m² d'espai d'exposició, on es mostraran prop de 200 embarcacions de les marques més reconegudes del sector, com Jeanneau, Axopar, Windy, Nimbus, Sealine, Absolute, De Antonio, Beneteau i Cranchi. A diferència de la tradicional Fira del Barco d'Ocasió, que se celebra durant la Setmana Santa des de fa gairebé 40 anys, aquest saló es centrarà exclusivament en embarcacions noves.

 

Un Nou Referent en l'Escenari Nàutic Europeu

Pedro Pérez, president de l'Associació d'Empreses Nàutiques d'Empuriabrava, destaca que aquest esdeveniment és una oportunitat excepcional per consolidar Empuriabrava com un punt de referència en l'àmbit nàutic europeu. La combinació de la seva infraestructura de primer nivell i la seva ubicació privilegiada a la Costa Brava fan d'aquesta marina l'escenari perfecte per a un esdeveniment de tal magnitud.

 

Activitats i Atractius Addicionals

El Saló Nàutic no es limitarà només a l'exhibició d'embarcacions. Els visitants també podran gaudir d'esdeveniments paral·lels al municipi, com la Ruta de l'Art i Empuriatapes, que enriquiran l'experiència amb cultura i gastronomia local.

 

Un Futur Brillant per a Empuriabrava

L'esdeveniment compta amb el suport de l'Ajuntament de Castelló d’Empúries i d’Empuriaport, organitzador de la Fira del Barco d'Ocasió. Amb més de 5.000 amarradors i una concentració destacada d'empreses nàutiques, Empuriabrava està preparada per a posicionar-se com un epicentre internacional del sector nàutic.

 

Allotjaments Disponibles

Si estàs planejant assistir al Saló Nàutic i necessites un lloc per allotjar-te, Apart-Rent està aquí per ajudar-te. Oferim una varietat d'opcions d'allotjament que s'adapten a les teves necessitats i et permetran gaudir de la teva estada a Empuriabrava amb total comoditat. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a més informació i reserves.

No et perdis aquesta oportunitat única de descobrir el millor del món nàutic en un entorn incomparable. Et esperem a Empuriabrava del 10 al 20 d'octubre!

 

Més informació: salonnauticoempuriabrava.com

 

Comparteix-ho Compartir Facebook Compartir Twitter Compartir Whatsapp Compartir Whatsapp
Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web. Com configurar X